Iustin Paraschiv, owner LaProvincia

Sub egida „Totul pentru hrană”, motivația echipei Carmistin în 2024 rămâne neschimbată, conform declarațiilor lui Iustin Paraschiv, liderul grupului

Cu o istorie bogată și o perspectivă orientată spre viitor, Organizația Carmistin își menține angajamentul nu doar față de satisfacerea cerințelor consumatorilor, ci și de modelarea unei viitoare alimentații durabile și sănătoase pentru următoarele generații.

Sub deviza „Totul pentru hrană„, entitatea condusă de antreprenorul Iustin Paraschiv a devenit sinonimă cu devotamentul pentru calitate, inovație și sustenabilitate, consolidându-și reputația pe piața în care activează.

Cu rădăcini adânci în peisajul agroalimentar românesc, Organizația Carmistin și-a croit drumul spre excelență, punând întotdeauna accentul pe două aspecte esențiale: produsul și clientul. Într-o industrie în continuă evoluție, organizația a reușit să-și mențină un loc de frunte, adaptându-se mereu nevoilor și așteptărilor publicului larg.

Totul pentru hrană” continuă să fie motorul echipei Carmistin și în 2024, conform declarațiilor lui Iustin Paraschiv, președintele companiei!

Cu o moștenire solidă de peste două decenii în industria alimentară, Carmistin este acum un nume de referință în producția și distribuția produselor alimentare de cea mai înaltă calitate.

Prin prioritizarea produselor de calitate superioară și adoptarea tehnologiilor inovatoare, organizația și-a concentrat eforturile pe cinci divizii cheie de producție: pui, porc, vită, agricultură, producția de furaje și energie verde. Prin investiții constante în dezvoltarea activelor și în capitalul uman, Carmistin a creat un cadru durabil și responsabil pentru extinderea și diversificarea operațiunilor sale.

Ceea ce distinge cu adevărat Carmistin pe piața alimentară românească este integrarea armonioasă a tradiției cu tehnologia de vârf. Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, organizația Carmistin a reușit să dezvolte produse alimentare excepționale, unde respectul pentru moștenirea tradițională se întâlnește cu inovația pentru a crea un echilibru perfect.

Dorind să stabilească o legătură autentică și transparentă cu clienții lor, companiile din cadrul Organizației Carmistin lucrează independent, dar cu aceeași misiune îndrăzneață de a satisface nevoile alimentare ale publicului larg. „Totul pentru hrană” nu este doar un slogan, ci o filosofie aplicată prin abordarea riguroasă a proceselor de producție.

Prin controlul majoritar asupra lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor și producția furajelor până la sacrificare și procesare, această abordare asigură atât calitatea produselor finale, cât și sustenabilitatea întregului proces.

Calitatea, sănătatea și gustul rămân priorități fundamentale pentru Carmistin, iar această misiune se reflectă în fiecare produs adus pe piață. Sub misiunea „Totul pentru hrană„, organizația Carmistin urmărește să ofere consumatorilor nu doar alimente de cea mai bună calitate, ci și experiențe gastronomice autentice și sănătoase.

Continuând angajamentul său față de tradiție, Carmistin își menține practicile curente de creștere a animalelor, garantând astfel un gust inconfundabil al cărnii și standarde înalte de sănătate și valoare nutritivă. Astfel, în anul 2024, organizația Carmistin rămâne ancorată în valorile care au definit-o, privind către viitor și având hotărârea de a oferi întotdeauna consumatorilor produse alimentare de excepție, aliniate cu nevoile lor.

Iustin Paraschiv, președintele organizației Carmistin, acționează ca un mentor și promotor al inovației. Antreprenorul își împărtășește viziunea privind sustenabilitatea, responsabilitatea socială și excelența, încurajând echipa să atingă noi culmi și să se implice în comunitățile în care activează.

Motivația echipei Carmistin depășește granițele unei simple afaceri, transformându-se într-o misiune de a defini standardele calității alimentare și de a genera o schimbare pozitivă în industrie și în viețile consumatorilor. Această viziune își are rădăcinile în angajamentul față de tradiția românească și în dorința continuă de a inova, construind o legătură puternică între moștenirea culinară autentică și nevoile actuale ale consumatorilor.

Astfel, misiunea de a oferi alimente de înaltă calitate devine un scop colectiv, iar fiecare divizie devine o piesă esențială a acestei misiuni. Echipa Carmistin nu este doar o forță de muncă, ci o comunitate dedicată și pasionată, unită în jurul ideii că hrana de calitate nu este doar un produs, ci o expresie a identității și a grijii față de cei care consumă aceste produse.

Prin îmbinarea viziunii clare a omului de afaceri Iustin Paraschiv cu eforturile dedicate ale echipei, organizația Carmistin devine un model de referință, inspirând și motivând alți antreprenori să adopte un traseu similar. Astfel, Carmistin nu doar furnizează produse de înaltă calitate, ci și acționează ca un catalizator pentru o schimbare pozitivă și sustenabilă în modul în care privim, producem și consumăm alimentele.